2021 Třetí místo, Český kapr
České Budějovice
2021 První místo Nejlepší kuchař roku 2021 ve společném stravování Česká republika
kategorie Racionální pokrm pro nemocné a seniory
2021 První místo Nejlepší kuchař roku 2021 ve společném stravování Česká republika
kategorie Bezmasý rostlinný pokrm
Praxe
více než 22 let zkušeností
2021
2020
Šéfkuchař a konzultant – Léčebné lázně konstantinovy lázně, a. s..
2020 První místo v Nejlepší kuchař roku ve společném stravování Česká republika
kategorie Nejlepší bezlepkový pokrm
2020 Třetí místo v Nejlepší kuchař roku ve společném stravování Česká republika
kategorie Moderní bezmasý pokrm
2019/2015
Gastronomický poradce – Hotel Quisisana palace, Karlovy vary
Executive Chef – Hotel SAvoy Westend, Karlovy Vary
Executive Chef – Hotel Rubezahl-Marienbad a Hotel Zámek Větrov v Aši
Šéfkuchař a konzultant – Restaurace Kryštof Harant.
2019 Páté místo v Nejlepší kuchař roku v České republice roku 2019/2020
2019 První místo v Nejlepší kuchař roku ve společném stravování Česká republika
kategorie Nejlepší racionální pokrm
2015/2010
Výrobna čokolády – Sekce kreativity, Moai chocolate, Karlovy Vary
Kuchař – Inter hotel Karlovy vary
Vedoucí směny – Hotel Humboldt, Karlovy Vary
Šéfkuchař – Karel IV Restaurant Karlovy Vary
2013 Cena Ředitelé v gastro soutěži Kroměříž Tescoma Cup
2012/2010
Odborné konzultace z gastronomie – Profi Chef www.profichef.com
Gastronomický obchod – Web Master, Gastrol www.gastrol.cz
2010/2006
Molekulární kuchyně – majitel Walung compania Santiago, Chile
Chef de partie – pořádání oslav a catering, Compass group Sydney, Australia
Šéfkuchař – Appetito Restaurant v Sydney, Australia
2006 Bronzová medaile v gastro soutěži v rámci hotelů a restaurací Chile
kategorie mezinárodní kuchyně (celkové MENU)
2006/2004
Učitel gastronomie – Nestle Professional, Chile,
Učitel gastronomie – INACAP Univerzita Santiago
2004 Bronzová medaile v gastro soutěži v rámci hotelů a restaurací Chile
kategorie nacionální kuchyně – Chilské speciality
2004/2000
Vedoucí cateringu – Vidalia, Washington DC. USA
Chef de partie – Hyatt hotel, Santiago, Chile
Chef de partie – Sheraton Hotel, Santiago Chile
2002 Zlatá medaile v gastro soutěži v rámci škol Chile
kategorie nacionální kuchyně- mořské plody
Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
Rodrigo Retamal
email: [email protected]
Pone: +420 605 004 122
Ostrov 36301, Karlovy vary, CZ
Rodrigo Retamal
Online Svatby a akce OslavaKV Gastro Obchod Gastrol.cz
Kontakt
Rodrigo Retamal email: [email protected] Pone: +420 605 004 122 Ostrov 36301, Karlovy vary, CZ
SLUŽBY V GASTRONOMII
Služby Kurzy pro začátečníky a pokročilé Vytváení menu Poradenství